Kernen i Bornholms Mosteri er ansvar. Over halvdelen af medarbejderstaben består af psykisk sårbare borgere, og vi har forpligtet os til fortsat at skabe beskæftigelsesmuligheder for socialt udsatte på Bornholm. I dag drives mosteriet ved hjælp af Bodil, Mark, Michael, Kristoffer, Jacob, Pia, Birgit, Lisbeth, Karina og mange flere. De er vores vigtigste råvarer.

Vi har fået smag for socialt ansvar
Bornholms Mosteri er oprindeligt startet som et kommunalt beskæftigelsesprojekt i 2006, men blev i juni 2013 overtaget af to bornholmske virksomheder – Michelin-restauranten Kadeau og fiskerivirksomheden Espersen. Overtagelsen er sket for at fastholde de nuværende medarbejdere i mosteriet, udvikle virksomheden yderligere og skabe endnu flere beskæftigelsesmuligheder for udsatte personer.

I juni 2015 blev ejerkredsen udvidet med yderligere to aktionærer – den ligeledes bornholmske fiskerivirksomhed Ocean Prawns samt Den Sociale Kapitalfond. Sidstnævnte har siden privatiseringen i 2013 desuden været långiver for Bornholms Mosteri og løbende bidraget med kompetencer og viden i forhold til vores sociale ansvar.

Michelin-restauranten udtrådte af ejerkredsen i 2020, hvor følgende personer samtidig indtrådte via deres personlige holdingselskaber: August Lund, Filip Lau og Lars Nørby Johansen.

Udvalgte sponsorater
TeamAlmeborg_BW                   klovne_BW            fmkb-web-small                     

Arbejdstilsynet: Grøn smiley   groen-smiley-bw

© Copyright 2014
BORNHOLMS Mosteri - Skansevej 8 - DK3700 Rønne
Tlf +45 5690 7500

design Pia Bajlum - fotografi Marie Louise Munkegaard

Fødevarestyrelsens smiley rapport

Hosted af Bo-we webbureau